HOME DESPRE NOI CONTACT
DESPRE NOI
Agentia de turism Bonjour Holiday se afla sub tutela SC REXELITE SRL, societate comerciala care functioneaza din anul 1991 in domeniile: alimentatie publica, organizare de evenimente, comert si turism.
In urma cu aproximativ 4 ani, societatea a deschis, pe ramura de activitate a turismului, Agentia de turism Bonjour Holiday. Agentia este formata dintr-o echipa tânara si entuzista, care va va ajuta sa descoperiti cele mai frumoase dimineti de vacanta!
Agentia Bonjour Holiday va poate oferi urmatoarele produse si servicii turistice, pentru a va satisface toate nevoile legate de vacante, calatorii si timp liber: sejururi si circuite interne si externe; croaziere; city-break-uri; bilete de avion si de transport autocar/microbus; pachete specializate pentru: luna de miere, evenimente sportive, concerte, pelerinaje; organizare de evenimente; asigurari medicale de calatorie si asigurari storno.
Ne puteti gasi in Cluj Napoca, pe Str. Regele Ferdinand (fosta Gh. Doja), la Nr. 16, lânga Cram In Sport Pub, in curte, la Ap. 16 (cu intrare si de pe Str. Cotitei).
Platile le puteti efectua cash, cu cardul sau prin transfer bancar intr-unul din urmatoarele conturi:
ING BANK :
RO11 INGB 0000 9999 0172 9350 – EUR
RO39 INGB 0000 9999 0172 9331 – LEI
Va asteptam cu drag!
BONJOURHOLIDAY © 2016 HOME     DESPRE NOI     TURISM INTERN     BILETE AVION     BILETE AUTOCAR     CAZARI     CONTACT
Intendmedia.ro